EVENTS IN / ACONTECIMIENTOS EN / ESDEVENIMENTS A LA SEU D'URGELL
La Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell s'ha volgut afegir a la Copa del Món d'Eslàlom mostrant tots els seus llibres especialitzats amb el piragüisme al Parc Olímpic del Segre.
A més, amb motiu dels 25 anys dels JJOO celebrats al Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell, la Biblioteca posa a disposició tota la bibliografia relacionada amb aquest gran esdeveniment i com es van construir aquestes instal·lacions.


La Bibliioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell ha querido añadirse a la Copa del Mundo de Slalom mostrando todos sus libros especializados con el piragüismo en el Parc Olímpic del Segre.
Además, con motivo de los 25 años de los JJOO celebrados en el Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell, la Biblioteca pone a disposición toda la bibliografía relacionada con este gran acontecimiento y como se construyeron estas instalaciones.


The Sant Agustí library of la Seu d'Urgell joins the Canoe Slalom World Cup with an exhibition of all its books related to canoing in Parc Olímpic del Segre.
Besides, in order to commemorate the 25th anniversary of the Olimpic Games in Parc Olímpic del Segre , the library offers all of its bibliography about this big event and how the venue was built.Pinta el teu piragüista
Pinta tu piragüista
Color your paddler


és una activitat que ofereix la Biblioteca del Parc del Segre a tots els infants que la visiten durant els dies de la Copa del Món.

es una actividad que ofrece Bibliokayak del Parc Olímpic del Segre a todos los niños que la visiten durante los días de la Copa del Mundo.

Color your paddler is an activity offered by this temporary library to all the kids that visit the Parc Olímpic del Segre during the World Cup Final.