Cooperativa CADI

CADÍ, fundada l'any 1915 i ubicada a la Seu d'Urgell, va ser la primera cooperativa lletera que es va crear a l'Estat espanyol i ha tingut, des de llavors, un paper fonamental en l'arrelament i la vertebració de la població al Pirineu.

La Cooperativa es nodreix de la llet produïda pels seus socis ramaders a les comarques de l'Alt Urgell i la Cerdanya. Un dels trets diferencials que garanteix la frescor i qualitat dels nostres productes és la recollida diària de la llet, essent sotmesa des del seu origen als més estrictes controls sanitaris.

El saber fer tradicional i l'ús de la més avançada tecnologia han fet que la mantega CADÍ sigui una de les poques d'Europa amb la distinció Denominació d'Origen Protegida? i que l'URGÈLIA sigui l'únic formatge a Catalunya amb aquest important reconeixement.

La pagesia i la producció de llet s'han convertit en una font i estil de vida per als socis de CADÍ. Cadascun d'ells - un centenar actualment - són els autèntics responsables que la qualitat arribi al consumidor en forma de làctics.

Els socis i les seves famílies conviuen en ple Pirineu, envoltats de prats verds i pastures fresques que aporten el tret diferencial a la llet amb què s'obté una mantega i uns formatges amb gran personalitat i tradició centenària. Els productes CADÍ han estat des de sempre presents a la taula de les nostres llars, envoltats de familiars i amics, compartint moments i experiències úniques. I és que les persones que conformen la Cooperativa se senten orgulloses de poder-vos oferir uns productes que són fruit de la passió per la seva feina i pel territori on viuen.

Els membres que conformen la Cooperativa CADÍ són una gran família que treballen pel bé comú en base als valors de l'ajuda mútua i la generositat, on seguint amb la tradició dels seus fundadors cada persona representa un vot. Estem orgullosos de seguir donant valor a la llet produïda pels ramaders pirinencs i retornar al territori el que el territori ens dóna. D'aquí el nostre recolzament a les activitats socials, culturals i esportives dutes a terme, sobretot, a les nostres comarques. I molt especialment als campionats nacionals i internacionals de Piragüisme en Aigües Braves que se celebren en el marc incomparable del Parc Olímpic del Segre de la Seu d'Urgell. No volem faltar a aquesta nova fita com és el XL Campionat del Món de Piragüisme en Slalom. Donem la benvinguda a tots els esportistes, professionals i visitants que durant aquests dies compartiran amb nosaltres aquest esdeveniment. També volem agrair i valorar l'esforç col·lectiu de les persones que el fan possible: institucions, entitats, treballadors, voluntaris,...i que, entre tots, podrem gaudir d'unes jornades vibrants amb els millors competidors de primer nivell.

Bona estada a tots els visitants, molta sort als esportistes i que per molts anys es puguin continuar celebrant competicions de tant alt nivell en el nostre Parc Olímpic del Segre.

Jordi Clotet
Director de CADÍ SCCL




Eurovision Sport